Activitati pentru copii Exista 438 produse.

Invatam sa desenam. Oameni in...

9,07 lei
Disponibil

Cumpara

Sudoku peste 8 ani

7,92 lei
Disponibil

Cumpara

Sudoku peste 6 ani

7,92 lei
Disponibil

Cumpara

Trucuri pentru activitati de...

28,79 lei
Disponibil

Cumpara

Aeronave - carte cu abtibilduri

16,55 lei
Disponibil

Cumpara

Creaturi mitice - carte cu...

16,55 lei
Disponibil

Cumpara

Spatiul - carte cu abtibilduri

16,55 lei
Disponibil

Cumpara

Ursuletul si prietenii lui

25,19 lei
Disponibil

Cumpara

Pinguinul si prietenii lui

25,19 lei
Disponibil

Cumpara

Cartile sunt cele mai bune prietene ale copiilor! Prin intermediul lor cei mici pot invata multe lucruri fascinante! Un mod intelept prin care copiii isi pot intrebuinta timpul cu folos este prin explorarea cartilor cu activitati.

Aceste carti implica pe cei mici in diverse activitati care vor contribui la dezvoltarea inteligentei, a gandirii, la dezvoltarea imaginatiei si indemanarii acestora.

Prin intermediul cartilor cu activitati copilul nu se va plictisi. El va fi incantat sa contribuie cu mare drag si sa rezolve sarcinile care se gasesc in aceste carti frumos ilustrate. In acelasi timp aceste carti sunt un mijloc distractiv de petrecere a timpului liber. Cei mici vor putea rezolva rebusuri, vor invata sa coloreze frumos si sa socoteasca in mod eficient cu ajutorul cartilor cu activitati. Pe langa aceste lucruri vor putea crea si multe alte lucruri interesante alaturi de prietenii lor si de ce nu, alaturi de parinti.

Noi incurajam astfel pe copii sa se implice cat mai mult in activitati educative care ii vor ajuta sa acumuleze diverse informatii si sa cunoasca lucruri noi.

Cu ajutorul cartilor cu activitati care pot fi gasite in magazinul nostru online, cei mici isi vor putea dezvolta creativitatea si rapiditatea in gandire printr-un mod distractiv si placut.

Cartile cu activitati de pe siteul nostru se adreseaza mai multor grupe de varsta si le gasesti intr-un numar impresionant. Ai posibilitatea sa alegi cartile care capteaza interesul copilului tau dintr-o gama larga cu tematici diferite. Se pot alege carti minunate de colorat, carti care il invata pe copil sa citeasca intr-un mod placut fara ca el sa fie stresat sau presat de acest lucru. Alte carti cu activitati sunt cele care faciliteaza invatarea numerelor intr-un mod interactiv si distractiv, plansele educative cu ilustratii minunate si viu colorate, cartile de povesti cu activitati, cartile cu abtibilduri si autocolante, carti de lucru manual ce ii invata sa fie indemantici, cartile care invata copilul sa fie politicos si sa converseze frumos cu persoanele din jurul sau.

Toate aceste activitati pe care copilul le poate duce la bun sfarsit prin intermediul cartilor noastre speciale, ii vor face pe acestia sa aiba increderea in proprile lor puteri. Cartile noastre ii vor motiva pe cei mici sa se implice in activitati precum lectura si cerecetarea lucrurilor interesante.

Aceste unelte de invatare din magazinul nostru online sunt un mod constructiv de petrecere a timpului liber.

Cartile cu activitati ii vor face pe cei mici sa fie mult mai isteti si mai creativi!