Poezii si Literatura Scolara Exista 69 produse.

Sirene fermecate. Carte-puzzle...

21,59 lei
Disponibil

Cumpara

Alfabetul vesel

12,00 lei
Disponibil

Cumpara

Vine vine Mos Craciun! -...

25,00 lei
Disponibil

Cumpara

Poezioare cu aripioare

8,28 lei
Disponibil

Cumpara

Poezioare cu patru picioare

8,28 lei
Disponibil

Cumpara

Dintr-o raza de lumina

13,80 lei
Disponibil

Cumpara

La Pasti

2,28 lei
Disponibil

Cumpara

Craciun in lumea copiilor

14,22 lei
Disponibil

Cumpara

Elemente grafice - caiet grupa...

8,20 lei
Disponibil

Cumpara

Poeziile sunt mici comori pline cu pietre pretioase pentru copiii de toate varstele!

Cartile cu poezii pe care ti le oferim sunt distractive si spun povesti pline de farmecul copilariei.

Cartile in versuri sunt un mod prin care copiii pot invata inca de la varste foarte fragede lucruri interesante despre lumea ce ii inconjoara, despre litere si cifre si despre alte lucruri educative.

Cartile de poezii pe care le gasesti in magazinul nostru sunt create pentru mai multe categorii de varsta, atat pentru prescolari cat si pentru scolari. Pentru copiii prescolari poeziile sunt mai scurte iar pentru cei mai mari sunt mai lungi, incluzand si o mare parte din operele de literatura din programa scolara. Poeziile noastre au diferite teme minunate ce sunt inspirate din natura, din viata animalelor si din lumea care ne inconjoara.

Poeziile contribuie, pe langa povesti, intr-o mare masura la dezvoltarea intelectuala a copiilor inca din frageda copilarie. Prin recitarea si citirea cartilor de poezii, copiii isi vor dezvolta capacitatea de memorare, intelectul si desigur imaginatia intr-un mod distractiv si placut datorita rimelor pe care le au acestea. Poeziile contribuie si la dezvoltarea limbajului inca de la o varsta destul de frageda, astfel incat copilul va putea rosti cu usurinta cuvintele mai grele. Tot cu ajutorul poeziilor copiii isi vor dezvolta vocabularul.

Noi incurajam parintii sa puna accent pe dezvoltarea intelectuala a copiilor. Ei trebuie sa le ofere inca de la varste fragede minunate carti cu poezii in functie de categoria de varsta a copilului. In acest mod, copiii vor avea o atractie fata de poezii, acestea fiind la fel de interesante ca si povestile. Diferenta consta in faptul ca poeziile sunt mai scurte si sunt scrise in versuri si rime care transforma povestea intr-una distractiva. Toate personajele vor prinde viata si vor fi conturate odata cu citirea si rostirea minunatelor versuri ale cartilor de poezii pentru copii. Cei mici printr-un mod distractiv si atractiv vor putea asimila multe cunostinte noi.

Achizitioneaza de la noi cele mai minunate carti cu poezii ce sunt ca niste perle magice!

Ce minunata este frumusetea cuvantului transcris pe paginile albe de hartie! Cata putere are imaginatia poetilor descrisa in minunatele versuri ale poeziilor asupra micutilor cititori dar si a adultilor!