Pana la 3 ani Exista 194 produse.

A sosit vremea sa facem baita!

18,04 lei
Disponibil

Cumpara

Activitati pentru copii mici...

21,53 lei
Disponibil

Cumpara

Activitati pentru copii mici 2-3...

28,73 lei
Disponibil

Cumpara

Alba-ca-Zapada si cei sapte pitici

10,65 lei
Disponibil

Cumpara

Albumul bebelusului

22,55 lei
Disponibil

Cumpara

Am 1 an. Stiu sa fac

11,07 lei
Disponibil

Cumpara

Am 2 ani. Invat sa fac

11,07 lei
Disponibil

Cumpara

Animale

33,93 lei
Disponibil

Cumpara

Cartile noastre sunt portaluri magice ce ii transporta pe copii inca de la varste fragede in minunata lume a cunoasterii.

Inca din leagan cei mici parcurg un proces treptat de invatare a limbajului si a lucrurilor din jurul lor. Poti sa le inspiri copiilor tai inca din frageda pruncie iubirea pentru lectura si pentru invatare cu ajutorul cartilor noastre minunate.

Pentru grupa bebelusi si copii pana la varsta de 3 ani sunt recomandate cartile care contribuie la dezvoltarea emotionala, dezvoltarea vorbirii si a articularii cuvintelor, dezvoltarea capacitatii de identificare a obiectelor.

Iubirea pentru lectura trebuie sa fie incurajata inca de la cea mai frageda varsta a copilului. In acest mod, copilul va avea un interes deosebit fata de carti odata cu inaintarea in varsta. Cartile il vor ajuta de mic sa dobandeasca o cunostiinta impresionanta despre lucruri noi si folositoare in viata.

Cartile potrivite pentru aceasta grupa de varsta sunt cele care contribuie in cea mai mare parte la acumularea cunostiintelor despre lume, la dezvoltarea modului de gandire, dezvoltarea vocabularului, dezvoltarea imaginatiei si receptarea informatiilor in cel mai usor mod. Aceste carti destinate copiilor pana la varsta de 3 ani trebuie sa ii ajute sa cunoasca culorile si sa le deosebeasca, sa cunoasca animalele, obiectele, lucrurile inconjuratoare.

Noi va oferim o gama variata de carti pentru toate grupele de varsta. Pentru grupa de copii pana la varsta de 3 ani cartile sunt diversificate. Parintii pot alege minunatele carti cu povesti care pot fi citite copiilor inainte de culcare, carti cu mici povestioare ce sunt scrise sub forma de poezii in versuri si rime, cartile de colorat, cartile cu abtibilduri care ii ajuta in receptarea multor lucruri noi si interesante.

Va recomandam, de asemenea si cartile care-i invata pe cei mici sa imite sunete si sa le deosebeasca, cartile cu numere si litere, cartile cartonate cu ilustratii. Cartile cu ilustratii ii ajuta pe copii sa asocieze obiectele si animalele de pe filele acestea cu cele din viata reala si sa invete denumirea acestora.

Parintele va trebui sa aleaga cartile in functie de varsta copilului, pentru ca acesta sa poata intelege informatiile care ii sunt transmise din carti, astfel incat copilul sa aiba o atractie foarte mare pentru cartile primite.

Magazinul nostru va ofera carti speciale, deoarece fiecare copil in parte este minunat !