Intre 4 si 7 ani Exista 1236 produse.

A B C Literele

32,40 lei
Disponibil

Cumpara

A cui a fost ideea geniala?...

12,18 lei
Disponibil

Cumpara

A doua carte cu Apolodor

21,33 lei
Disponibil

Cumpara

A doua carte ilustrata / The...

13,48 lei
Disponibil

Cumpara

A fost odata...

26,87 lei
Disponibil

Cumpara

ABC. Abecedarul celor foarte mici

28,73 lei
Disponibil

Cumpara

ABC si prietenii lor literele...

5,47 lei
Disponibil

Cumpara

ABC-ul cu Lolek si Bolek (cu CD)

11,78 lei
Disponibil

Cumpara

ABC-ul curajului

32,33 lei
Disponibil

Cumpara

In cadrul magazinului nostru online gasiti o serie foarte variata de carti de povesti, pentru copii cu varste intre 4 si 7 ani. Aceste carti au fost special concepute pentru ei, cu ajutorul specialistilor, continand tot ceea ce are nevoie un copil, aflat in aceasta etapa de varsta, in vederea urmaririi dezvoltarii sale armonioase.

La aceasta etapa de varsta (4 si 7 ani), copilul este dornic sa afle cat mai multe despre lumea din jurul sau, de aceea cartile si povestile il pasioneaza si ii starnesc un interes fantastic. Se pare ca in jurul varstei de 4 ani, capacitatea fabulatorie a copilului este extrem de activa, iar povestile si basmele sunt exact ceea ce are el nevoie pentru a-l ajuta sa isi dezvolte calitatile personale, sa invete sa deosebeasca binele de rau, ceea ce ii este permis sa faca si ceea ce este interzis.

In jurul vastei de 7 ani, copilul deja stie ceea ce cauta intr-o carte, incepe sa inteleaga cum functioneaza lucrurile din jurul sau, de aceea are nevoie de o gama foarte variata de carti de povesti cu diferite teme si morale. Aceste carti trebuie sa contina cuvinte putine si accesibile limbajului sau, permitandu-i astfel sa asimileze tot ceea ce a invatat si sa i se impregneze in memorie.

Dupa cum stie toata lumea, cartile au un rol semnificativ in consolidarea relatiei afective dintre parinte si copil dar si in stimularea dragostei pentru lectura si carte a acestuia, ajutandu-l astfel sa isi dezvolte abilitati precum creativitatea si imaginatia. Copilul va reusi sa isi imbogateasca vocabularul invatand cuvinte si expresii noi, sa isi dezvolte limbajul si gandirea, reusind astfel sa isi satisfaca acea sete intelectuala si dorinta de a stii tot ceea ce se petrece in jurul lui, sa invete strategii de viata, sa stie cum sa reactioneze intr-o anumita situatie, precum si modul in care functioneaza lumea. Este bine sa ii stabilim copilului un program echilibrat de lectura, permitandu-i astfel sa dobandeasca anumite calitati si cunostiinte atat de necesare in acest moment al vietii.

Pe site-ul nostru va asteptam cu drag, cu cele mai bune si mai potrivite carti de povesti si de basme traditionale, interesante si captivante, insotite de imagini si ilustratii reprezentative, dar si o serie de carti de poezii, care iti vor ajuta copilul sa invete si sa retina cuvinte noi, stimulandu-i setea de cunoastere si ajutandu-l sa isi dezvolte calitati si comportamente pozitive atat de necesare la aceasta varsta. Nu ezita! Copilul tau are nevoie de asta. Educa-l corect si fii mandru de el!