Intre 8 si 12 ani Exista 675 produse.

A doua carte a junglei

5,74 lei
Disponibil

Cumpara

ABC-ul povestilor

25,23 lei
Disponibil

Cumpara

Acvila Legiunii a IX-a

25,13 lei
Disponibil

Cumpara

Adancurile mortii Vampiratii...

5,04 lei
Disponibil

Cumpara

Agenda cu vampiri si alte creaturi

18,00 lei
Disponibil

Cumpara

Agenda cu zane si printese

21,60 lei
Disponibil

Cumpara

Agenda fetelor cu stil

21,60 lei
Disponibil

Cumpara

Agenda Norilor Mei

11,75 lei
Disponibil

Cumpara

Agentul Boo. Agentul cel mai mic

4,00 lei
Disponibil

Cumpara

Prin intermediul cartilor noastre fascinante incurajam lectura si dorim sa transformam aceasta activitate intr-o pasiune. Ii incurajam pe toti copiii sa citeasca din placere, sa lectureze o carte cu scopul de a se afunda in actiunea acesteia, sa lectureze fara a se simti obligati de cineva.

Cartile din interiorul magazinului nostru magic sunt sortate pe categorii de varsta. In interiorul categoriei pentru copii cu varsta intre 8 si 12 ani, poti descoperi alte comori rezultate din cuvinte pretioase.

Cartile pe care le oferim preadolescentilor sunt foarte variate, au niste coperti ce starnesc interesul acestora iar actiunea lor ii fac pe acestia sa nu le mai lase din mana.

Noi le spunem tuturor preadolescentilor ca o carte este mult mai interesanta decat un film, este un univers plin de culoare, o lume unica pe care ti-o imaginezi asa cum doresti tu.

Le oferim copiilor cu varste cuprinse intre 8 si 12 ani romane clasice celebre ce au infrumusetat copilaria multor generatii. Gasesti la noi carti pline de lumi imaginare, dar si reale, de personaje frumoase si cu varsta apropiata de cea a cititorului. Prin intermediul acestor carti preadolescentul poate afla cum sa rezolve anumite dileme din viata sa, cum sa actioneze in anumite situatii si cum sa comunice cu prietenii dar si cu alte persoane din jurul sau.

Pe langa cartile clasice, magazinul nostru le furnizeaza copiilor romane contemporane cu personaje distractive ce se afla in diferite situatii reale sau imaginare. Copii vor simti suspansul cartilor de mister, frumusetea romanelor de aventura si magia romanelor fantastice cu protagonisti aflati in perioada preadolescentei.

Cartile noastre de non-fictiune cum ar fi enciclopediile, atlasele, carti pentru dezvoltare personala si cele de invatare ale unor limbi straine contribuie la educarea copiilor intr-un mod prin de culoare si frumusete.

Lectura ca mod de relaxare, ca hobby este un ajutor extrem de important in invatare, in capacitatea de a rezolva in mod rapid sarcinile scolare si in dezvoltarea unui mod de gandire creativ.

Le oferim tuturor copiilor cu varste cuprinse intre 8 si 12 ani cele mai frumoase carti de fictiune si non-fictiune.
Incurajam toti adolescentii sa patrunda in lumile pline de frumusete ale paginilor unei carti si sa se lase absorbiti in fiecare zi in actiunea unui roman fascinant!