Peste 13 ani Exista 103 produse.

Adapostul

33,93 lei
Disponibil

Cumpara

Alice in Lumea Oglinzii

8,64 lei
Disponibil

Cumpara

Alice in Tara Minunilor

9,75 lei
Disponibil

Cumpara

Apa sambetei

14,40 lei
Disponibil

Cumpara

Atunci cand parintii mei au...

16,53 lei
Disponibil

Cumpara

Avatar-Albumul filmului

10,83 lei
Disponibil

Cumpara

Avatar-Confruntarea cu Na'vi

21,30 lei
Disponibil

Cumpara

Aventurile lui Gordon Pym

10,80 lei
Disponibil

Cumpara

Aventurile lui Huckleberry Finn

18,04 lei
Disponibil

Cumpara

Copilul si cartea - o adevarata aventura ce trezeste suspansul, nostalgia, misterul, curiozitatea si bucuria.

Cititul este foarte important in dezvoltarea caracterului adolescentului deoarece il ajuta pe acesta sa priveasca lumea inconjuratoare din mai multe perspective.

Pentru copiii peste varsta de 13 ani cartile cele mai potrivite si interesante sunt cele de literatura clasica si contemporana si cele care descriu perioada mai sensibila a adolescentei. Pentru adolescentii care au dorinta de a asimila mai multe cunostiinte cartile potrivite sunt atlasele, enciclopediile, dictionarele si multe alte carti de non-fictiune.

Iti oferim carti din literatura romana ce sunt foarte utile, deoarece filele acestora ii descopera cititorului aspecte culturale, istorice ale poporului nostru si in acelasi timp identitatea neamului nostru.

Cartile din literatura universala sunt ideale pentru cei care doresc sa exploreze lumile minunate ale titanilor literaturii clasice.

Literatura contemporana este si ea la randul ei foarte fascinanta, cartile acestea ii ajuta pe copiii de peste 13 ani sa inteleaga mai bune lumea in care traim.

Magazinul nostru online iti pune la dispozitie carti de fictiune si non-fictiune care sunt un mijloc excelent de invatare dar si de petrecere a timpului liber.

Cartea ofera cunostinta si intelepciune si starneste imaginatia adolescentului. Lectura poate deveni interesanta daca acesta alege carti care ii starnesc interesul. Avantajul lecturii este ca actiunea fiecarei naratiuni poate fi imaginata de cititor in modul dorit de el. Impreuna cu autorul, adolescentul creeaza o lume noua iar cuvintele se vor derula prin fata sa ca secventele dintr-un film.

Cu ajutorul cartilor noastre atent alese adolescentii vor descoperi ca cititul este o activitate "cool" care ii face mai intelepti si care va avea efecte benefice asupra lor pe termen lung.

Magazinul nostru online va pune la dispozitie o serie de carti pentru toti adolescentii care iubesc aventurile scrise si aleg sa isi petreaca timpul liber in mod constructiv. Doar la noi vei gasi o serie de carti variate de la cele clasice, la cele contemporane dar si carti de non-fictiune.