Carti pentru copii Exista 4282 produse.

Complotul Mos Craciunilor

28,79 lei
Disponibil

Cumpara

Cartea junglei

10,73 lei
Disponibil

Cumpara

Povesti despre devoratori de...

19,43 lei
Disponibil

Cumpara

Cele mai frumoase basme spaniole

40,46 lei
Disponibil

Cumpara

Domnul Murdarici

5,75 lei
Disponibil

Cumpara

Micuta domnisoara Obraznica

5,75 lei
Disponibil

Cumpara

Domnul Buf

5,75 lei
Disponibil

Cumpara

Cele mai frumoase basme bengaleze

33,26 lei
Disponibil

Cumpara

Lumea Basmelor (rosu)

38,15 lei
Disponibil

Cumpara

O carte este un dar folositor ce nu isi pierde farmecul ci te fascineaza ori de cate ori o deschizi.

Cartile dezvaluie copiilor taramurile fermecate de basm, cunoasterea personajelor imaginare, cunoasterea si intelegerea lucrurilor inconjuratoare, misterele stiintelor dar si placerea de a calatori alaturi de eroii principali ai basmelor.

Noi indemnam acum pe toti copiii sa paseasca inca din frageda copilarie in minunata lume a lecturii. Pe site-ul nostru vei avea posibilitatea sa gasesti cele mai frumoase carti precum: carti de povesti, povesti clasice, carti cu poezii, carti educative pentru toate categoriile de varsta, dictionare, atlase, enciclopedii, carti de colorat si carti ilustrate.

Ofera si tu acum posibilitatea copilului tau sa deschida cufarul de comori pretioase al cartilor. Cartile pentru copii au o importanta majora in dezvoltarea intelectului lor si in dezvoltarea imaginatiei acestora. Datorita lecturii, inca din frageda copilarie ei isi vor dezvolta vocabularul si imbogati cultura generala.

Parintele va putea alege cu usurinta de pe site-ul nostru cartile care i se potrivesc copilului in functie de grupa de varsta si de interesele acestuia. Pentru cei mici se pot alege cartile minunate de povesti care pot fi rostite si citite cu voce tare de catre parinti, astfel incat copilul va dobandi un vocabular bogat.

Cartile ilustrate, special create pentru cei mici le vor oferi posibilitatea de a invata si deosebi culorile, obiectele, animalele si lucrurile inconjuratoare. In minunatele povesti clasice copilul va face cunostinta cu printi, printese, zmei, capcauni, vrajitoare, zane sau pirati. Copilul va avea astfel posibilitatea de a calatori alaturi de personajele sale preferate pe tot parcursul minunatelor povesti.

Cartile de poezii pe care ti le oferim sunt pentru toate grupele de varsta si au diferite teme despre: animale, anotimpuri, personaje simpatice si prietenoase. Aceste carti de poezii prezinta povesti si intamplari in rime si versuri intr-un mod placut si distractiv.

Impresionantele carti educative deschid inaintea nazdravanilor cititori un univers plin cu o multime de lucruri interesante despre lumea minunata in care traim. Ele contin informatii despre lumea misterioasa a trecutului, ofera o calatorie impresionanta in lumea dinozaurilor transformandu-l pe copil intr-un adevarat arheolog al timpului. Alte carti isi deschid paginile oferind o minunata calatorie in jurul lumii in care cititorul va descoperi animale, locuri si tari straine. Unele dintre cartile educative vor dezvalui imaginatia marilor scriitori, minunatul taram al artei, vor ajuta copiii sa descopere functionarea miraculoasa a corpului uman si a altor vietuitoare. Universul infinit prezentat in unele carti ii va fascina pe cei mici. Ei vor afla lucruri minunate si fascinante despre planete, stele, comete, meteoriti si galaxii. Toate aceste nestemate cunostinte si lumi impresionante de basm si de poveste se gasesc in cartile pentru copii.

Cartile ofera copiilor imboldul de a patrunde in minunata lume a lecturii si a cunoasterii. Aceste surse pline de intelepciune ii vor face pe copii sa doreasca sa cunoasca mai mult si sa iubeasca lectura.

Toate cartile pentru copii de pe site-ul nostru sunt asezate in categorii in functie de varsta copiilor, de domeniul de cunoastere si de tipul lecturii, astfel incat cautarea va fi mult mai usoara.

Cartile sunt cadouri minunate pentru copii indiferent de varsta acestora. Incurajeaza-l si tu acum pe copilul tau sa paseasca in lumea cartilor plina de cunostinte si intelepciune, acestea fiind cele mai mari comori ale omului.

Ofera copiilor dragi din viata ta carti pline de frumusete si cunostinte utile.

Cartile sunt daruri excelente si memorabile ce vor fi pastrate cu drag in rafturile bibliotecii si care vor fi deschise cu iubire.