Jucarii educative Exista 123 produse.

Jucarie Educativa Elefantel cu Bile

75,00 lei
Disponibil

Cumpara

Cub din Lemn cu Forme de Sortat

72,90 lei
Disponibil

Cumpara

Abc-ul Bum Bum

108,00 lei
Disponibil

Cumpara

Carte TAG JUNIOR - Cars 2 Masini

56,00 lei
Disponibil

Cumpara

Cumparaturi cu Invataturi

80,00 lei
Disponibil

Cumpara

Alfabetul

13,00 lei
Disponibil

Cumpara

Pattern Book - Carte Colorat cu...

16,15 lei
Disponibil

Cumpara

Carte interactiva TAG Frumoasa...

66,00 lei
Disponibil

Cumpara

Carte Interactiva Princess My First

49,00 lei
Disponibil

Cumpara

Jucariile sunt unelte importante si indispensabile in numeroase activitati intreprinse de copilasi. Deseori copilul poate intrebuinta ca pe o jucarie orice obiect care-i cade la indemana dar acest lucru nu inseamna ca acel obiect ii consolideaza educatia.

Importanta jucariilor educative asupra copiilor.

Jucariile educative pot avea beneficii pozitive asupra educarii si a dezvoltarii copilului tau. Specialistii sfatuiesc parintii sa opteze pentru alegerea jucariilor educative. Jocul este esential in dezvoltarea copilului. El contribuie la dezvoltarea cognitiva, fizica, sociala si emotionala a copilului, dar totodata ii ofera acestuia placere si bunastare in desfasurarea activitatilor.

Magazinul nostru online pune la dispozitia ta si a copiilor tai o gama variata de jucarii educative pentru toate grupele de varsta. Alege acum si tu o jucarie educativa pentru copilul tau si ghideaza-te intotdeauna dupa preferintele acestuia, activitatile de care este atras dar si de varsta lui pentru ca cel mic sa se bucure de jucaria primita. O jucarie aleasa intr-un mod corespunzator va fi primita cu multa incantare de catre copil.

Primele experiente din viata copilului sunt realizate prin capacitatea acestuia de a observa lucrurile inconjuratoare si de a le indentifica. Pentru sugari jucariile trebuie sa fie viu colorate dar si mari deoarece ei tind sa duca la gura orice obiect pe care il au in mana.

Pentru copii mici se recomanda alegerea jucariior educative precum: seturile cu cuburi cu forme geometrice, jucariile de sortare cu diverse forme geometrice, inele, jucariile de tras, jucariile muzicale (xilofon, chitara, pian, toba).

Jucariile educative vor ajuta copilul sa asimileze cunostinte noi care il vor motiva spre invatarea citirii si a scrierii. Copiii prescolari si scolari sunt atrasi de jucariile creative care necesita mai multa activitate si gandire. Pentru categoria de copii cu varstele mai mari se pot alege jucariile educative de invatare a literelor si a cifrelor precum: seturi de litere, cifre cu magneti, cuburile cu litere si cifre si seturile creative ce implica cunoasterea diferitelor stiinte (arheologie, biologie, anatomie, fizica, chimie, istorie, geografie), seturile cu experimente, kiturile de creatie.

Jucariile pot fi mai mult decat o simpla distractie, ele pot sa fie educative. Prin intermediul acestora copilul va invata lucruri noi, va fi incurajat sa interactioneze cu celelalte persoane si sa isi dezvolte imaginatia.