Arta si indemanare Exista 10 produse.

Playgo - Masa pentru desen...

109,90 lei
Disponibil

Cumpara

Play-Doh - Pachet 2 cutii

12,90 lei
Disponibil

Cumpara

Play-Doh - Pachet 6 cutii...

12,90 lei
Disponibil

Cumpara

Plastelino - Pasta de model Neon...

14,90 lei
Disponibil

Cumpara

Plastelino - Plastilina de...

14,90 lei
Disponibil

Cumpara

Plastelino - Pasta de modelat...

14,90 lei
Disponibil

Cumpara

Noriel - Suflarici

17,90 lei
Disponibil

Cumpara

Plastelino - Set de modelat

17,90 lei
Disponibil

Cumpara

Plastelino - Set de Plastilina...

17,90 lei
Disponibil

Cumpara

Incurajeaza latura creativa a copilului tau cu ajutorul kiturilor noastre de arta si indemanare.

Educatia prin joc este metoda cea mai de pret prin care copilul se dezvolta psihic, intelectual si se poate integra in societate fara a avea probleme emotionale.

Este foarte importanta educarea copiilor prin activitati ce necesita indemanarea si creatia acestora, adica cu ajutorul lucrului manual. Acest mod de educare va fi unul distractiv si atragator pentru copii iar plictiselii nu i se va lasa loc sa se instaleze.

Dezvoltarea imaginatiei, creativitatatii si a indemanarii trebuie incurajata inca de la varstele cele mai fragede ale copilului.
Noi oferim tuturor copiilor indiferent de varsta lor o serie complexa de seturi pentru arta si indemanare. Alege sa achizitionezi acum unul dintre aceste seturi creative ce il vor transforma pe micutul tau copil intr-un adevarat artist.

Printre seturile special create pentru copii ce-i vor motiva sa-si puna la incercare indemanarea si imaginatia sunt bine cunoscutele pachetele cu plastelina, lut, seturile de spuma pentru modelaj. Aceste seturi ofera copilului posibilitatea de a modela anumite obiecte si de a-si dezvolta in acelasi timpul functile motorii, cognitive si abilitatea de a dezvolta o gandire creativa.

Kiturile de creativitate cu origami, seturile de mozaic, seturile de arta si pictura cu diverse vopsele, acuarele, creioane colorate, table clasice si table magnetice de desen, kiturile de creatie pentru cusut, seturile creative cu abtibilduri, kiturile de creatie pentru artizanat, seturile cu stampile, toate acestea sunt un mod distractiv prin care copilul va invata sa creeze lucruri noi si fascinante.

Prin arta copilul isi va exprima dorintele interioare, aceasta ii va deschide o poarta spre o lume imaginara minunata pe care o va putea transpune in mod vizual si material cu ajutorul indemanarii sale. El va putea crea lucruri uimitoare cu ajutorul uneltelor noastre de pictura si modelaj.

Iti oferim kituri artistice deoarece noi sprijinim educatia prin intermediul mijloacelor creative si dorim ca cei mici sa isi dezvolte abilitatile practice si imaginatia.

Ofera acum copilului tau aceasta minunata oportunitate de educare cu ajutorul pachetelor de arta si indemanare.

Noi oferim copilului tau cele mai bune mijloace de educare si relaxare!