Puzzle Exista 49 produse.

Puzzle Printesele Disney 2 x 16

36,00 lei
Disponibil

Cumpara

Puzzle Unicorn, Anne Stokes 1000...

51,00 lei
Disponibil

Cumpara

Puzzle Bull Dog 500 Piese

34,00 lei
Disponibil

Cumpara

Cai Alergand 500 piese

34,00 lei
Disponibil

Cumpara

Puzzle Catel si Pisica 500 de piese

34,00 lei
Disponibil

Cumpara

Lac Emerald Et Les Rocheuses...

51,00 lei
Disponibil

Cumpara

Mini Puzzle Ocean - Mini Puzzle...

23,80 lei
Disponibil

Cumpara

Alphabet Puzzle - Set 26 Puzzle...

22,95 lei
Disponibil

Cumpara

Puzzle Tara Pisicutelor 500 de...

34,00 lei
Disponibil

Cumpara

Puzzle-urile noastre consolideaza piesa cu piesa intelectul copilului tau si il influenteaza in mod pozitiv!

Educarea copilului prin joc este necesara deoarece copilul va asimila cu usurinta informatiile care-i sunt transmise. Dar in acelasi timp educarea va fi distractiva, placuta si atragatoare pentru toti copiii.

Importanta jocurilor puzzle in educarea copiilor

Jocurile puzzle sunt educationale si se afla printre preferatele copiilor indiferent de varsta acestora dar acestea sunt, de asemenea, indragite de intreaga familie.

Cu ajutorul acestor tipuri de jocuri copilul isi va dezvolta abilitatile cognitive. Construirea unui puzzle necesita indemanare si concentrare, asadar copilul va trebui sa-si foloseasca inteligenta dar si rabdarea ca sa rezolve pana la capat jocul.

Puzzle-uri pentru prescolari. Jocurile puzzle sunt recomandate si pentru copii de varste mai mici. Aceste tipuri de puzzle sunt realizate din piese mai mari si solide pentru a fi manuite cu usurinta de prescolari. Jocurile de acest tip contribuie la dezvoltarea motorie si psihica a copiilor inca de la cele mai fragede varste. Copilul isi va pune in practica indemanarea si inteligenta prin observarea piesei care lipseste, a formei si a culorii acesteia. Cu ajutorul jocurilor puzzle, cel mic isi va dezvolta abilitatea de coordonare a manilor si spiritul de observatie.

Magazinul nostru online iti ofera seturi de puzzle superbe pentru copiii prescolari realizate din lemn si alte materiale colorate cu un numar de piese mai mare sau mai mic in functie de varsta acestora.

Jocuri puzzle pentru scolari si pentru intreaga familie.

Jocurile puzzle sunt jocuri de societate la care pot participa mai multe persoane. Copilul va invata cum sa lucreze in grup si sa coopereze cu ceilalti copii de varsta lui, ei vor comunica si vor schimba intre ei piesele pentru a rezolva jocul inceput. Puzzle-urile noastre sunt o modalitate buna prin care copiii invata sa interactioneze cu persoanele din jurul lor. Jocurile puzzle furnizate de site-ul nostru pentru scolari si intreaga familie au un numar mai mare de piese si un grad de dificultate mai ridicat. Imaginile ce rezulta in urma completarii puzzle-urilor noastre sunt colorate si extrem de fascinante.

Noi oferim tuturor copiilor o serie minunata de jocuri puzzle precum cartile cu povesti de tip puzzle, puzzle-uri din lemn cu animale, puzzle-uri din lemn in relief cu diverse peisaje forme animale, puzzle 3D si alte jocuri de acest tip cu mai multe piese.

Consolideaza si tu cunostintele copilului tau cu ajutorul puzzle-urilor noastre speciale!