DVD desene animate Exista 759 produse.

(Ne)Fericiti pana la adanci...

31,50 lei
Disponibil

Cumpara

20 000 de leghe sub mari -...

9,99 lei
Disponibil

Cumpara

Albinuta Maja 1

19,99 lei
Disponibil

Cumpara

Alice in Tara Minunilor -...

9,99 lei
Disponibil

Cumpara

Alvin si veveritele 2

19,99 lei
Disponibil

Cumpara

Arthur si lumea nevazuta

31,50 lei
Disponibil

Cumpara

Asterix Conquers America

29,93 lei
Disponibil

Cumpara

Aventuri Fantastice 1 - Box 2xdvd 1

15,99 lei
Disponibil

Cumpara

Aventuri Fantastice 2 - Box 2xdvd 2

15,99 lei
Disponibil

Cumpara

Desenele animate sunt cea mai distractiva modalitate prin care cei mici pot invata lucruri utile in viata!

Desenele animate sunt o atractie atat pentru copii cat si pentru intreaga familie. De cand au aparut pentru prima data in era cinematografica, aceste animatii ce infatiseaza minunate povesti au devenit fascinante pentru toti copiii, indiferent de varstele lor.

Minunatele povesti ce sunt transformate in animatii si prind viata pe ecranul televizorului sau a monitoarelor sunt astazi la indemana tuturor copiilor dar si a iubitorilor de filme animate care au trecut de aceasta etapa a vietii. Ce poate fi mai placut decat vizionarea unui DVD sau Blu-ray cu desene animate pline de mister, cu printi, printese, pirati si animale salbatice simpatice alaturi de cei mici?

Noi iti oferim DVD-uri cu desene animate cu lumea fascinanta a personajelor Disney, Looney Tunes, Trenuletul Thomas, Tom si Jerry dar si alte filme animate la fel de interesante realizate de alte companii de animatii.

Desenele animate sunt preferatele copiilor. Pe langa faptul ca acestea constituie un mod de a-i distra si a-i tine ocupati, filmele animate sunt utile si in educarea copiilor. DVD-urile cu desene animate contribuie la dezvoltarea creativitatii celor mici, motivandu-i sa isi puna in practica propria lor imaginatie. Filmele animate sunt utile si practice, deoarece acestea prezinta in mod vizual, prin culori, miscare si prin sonorizare povestile preferate ale copiilor.

Este un fapt stiut ca prin intermediul memoriei vizuale si auditive copiii vor invata mult mai usor lucruri educative si le vor putea pune in practica intr-un mod corect. Tocmai din aceste considerente, magazinul nostru online iti ofera dvd-uri cu desene animate. Noi sprijinim invatarea interactiva!

Parintii le pot oferi copiilor minunatele povesti clasice care au fost scrise de mari scriitori in format vizual. Pe langa povestile clasice, animatiile de pe dvd-urile noastre prezinta si alte povesti ce contin aspecte educative. Noi va oferim atat dvd-uri cu desene animate in format 2D cat si in format 3D in functie de preferintele tale si a copiilor tai.

Cadoul ideal pentru copii indiferent de varsta acestora poate fi un minunat DVD cu desene animate. Cu siguranta, acestia vor fi bucurosi sa primeasca un cadou asa de interactiv!

Imaginatia copiilor mici si mari va prinde aripi cu ajutorul frumoaselor desene animate din magazinul nostru online!