Grupe de varsta Exista 2208 produse.

A sosit vremea sa facem baita!

18,04 lei
Disponibil

Cumpara

Activitati pentru copii mici...

21,53 lei
Disponibil

Cumpara

Activitati pentru copii mici 2-3...

28,73 lei
Disponibil

Cumpara

Alba-ca-Zapada si cei sapte pitici

10,65 lei
Disponibil

Cumpara

Albumul bebelusului

22,55 lei
Disponibil

Cumpara

Am 1 an. Stiu sa fac

11,07 lei
Disponibil

Cumpara

Am 2 ani. Invat sa fac

11,07 lei
Disponibil

Cumpara

Animale

33,93 lei
Disponibil

Cumpara

Un minunat taram plin de pietrele pretioase ale cunoasterii se infatiseaza tuturor cititorilor atunci cand deschid o carte.

Scopul site-ului nostru este de a ii indemna pe copii si adolescenti sa paseasca in lumea minunata a cartilor si sa descopere lucruri noi si utile care ii ajuta sa isi dezvolte personalitatea.

Cartile din cadrul magazinului nostru online sunt sortate pe grupe de varsta pentru a fi gasite cu usurinta.

In categoria pentru copii cu varsta pana la 3 ani, detinem o varietate de manuale si carti care sunt importante in dezvoltarea psihica a copiilor in aceasta etapa din viata. Pentru micutii de un an cartile sunt realizate intr-un format mai mic pentru a fi prinse cu usurinta de manutele lor. Acestea capteaza interesul bebelusilor prin intermediul imaginilor viu colorate si ii ajuta sa invete sa identifice usor obiectele din jurul lor si sa le asocieze cu sunete.

Pentru copii cu varste cuprinse intre 2-3 ani detinem carti ce ii ajuta sa isi insuseasca unele notiuni de baza.

Oferim atat carti cu povesti cat si carti educative ce au in interiorul lor diverse activitati interesante. Cu ajutorul acestora copiii pot invata sa identifice culorile, animale, obiecte, personaje de poveste si sa deprinda unele notiuni importante in dezvoltarea intelectului lor in aceasta perioada.

Pentru copiii cu varste cuprinse intre 4 si 7 ani vei gasi carti mult mai complexe care ii pregatesc pe acestia pentru urmatoarea etapa importanta din viata: scoala. In aceasta categorie sunt cuprinse cartile ce ii invata pe cei mici alfabetul, numerele, socotitul si cititul. Unele dintre acestea ii ajuta pe copii sa isi dezvolte abilitatile de comunicare, gandirea logica, gandirea spatiala si creativitatea. Pe langa toate acestea, punem la dispozitia ta si a copilului tau si carti de povesti ce pot fi citite inainte de culcare. Mosul Ene va veni mai repede pe la gene daca micutul isi va petrece seara in compania unei carti bune alaturi de personajele sale preferate.

Carti pentru grupa de varsta intre 8 si 12 ani. In cadrul acestei categorii punem la dispozitia copiilor tai carti care faciliteaza intelegerea acestora asupra lumii si asupra unor aspecte importante la aceasta varsta.

In preadolescenta copiii au nevoie de carti care ii ajuta sa isi dezvolte personalitatea, inteligenta emotionala, abilitatile comunicationale. Cu ajutorul cartilor noastre de fictiune clasica si moderna, preadolescentii vor invata din experientele personajelor de aceeasi varsta cu ei. Din unele carti vor descoperi ce implica perioada pubertatii si cum sa accepte mai usor schimbarile majore ce intervin in viata lor.

Carti pentru copiii peste 13 ani. In interiorul acestei categorii dedicata adolescentilor detinem carti clasice dar si contemporane, lecturi obligatorii pentru scoala dar si multe alte romane pentru timpul liber. Din filele acestora adolescentii pot invata cum trebuie sa interactioneze cu ceilalti si cum sa actioneze in anumite situatii. Ei vor putea sa inteleaga cu ajutorul acestora mult mai usor problemele ce survin in lumea adultilor, etapa din viata in care vor patrunde in scurt timp. Cartile sunt extrem de importante pentru adolescenti deoarece ii ajuta sa isi dezvolte imaginatia si scrierea creativa dar si un mod eficient de a comunica.

Cu ajutorul sortarii cartilor noastre pe grupe de varsta le vei putea selecta cu usurinta pe cele care iti starnesc interesul. Pentru ca avem in vedere dezvoltarea intelectuala a tuturor copiilor indiferent de varsta lor, magazinul nostru online ofera tuturor cele mai frumoase carti in cele mai bune editii.

Noi incurajam lectura si dorim ca toti cititorii cartilor noastre sa adune cele mai bune roade in urma acestei activitati placute si relxante.