Povesti pentru copii Exista 748 produse.

Complotul Mos Craciunilor

28,79 lei
Disponibil

Cumpara

Cartea junglei

10,73 lei
Disponibil

Cumpara

Povesti despre devoratori de...

19,43 lei
Disponibil

Cumpara

Cele mai frumoase basme spaniole

40,46 lei
Disponibil

Cumpara

Domnul Murdarici

5,75 lei
Disponibil

Cumpara

Micuta domnisoara Obraznica

5,75 lei
Disponibil

Cumpara

Domnul Buf

5,75 lei
Disponibil

Cumpara

Cele mai frumoase basme bengaleze

33,26 lei
Disponibil

Cumpara

Lumea Basmelor (rosu)

38,15 lei
Disponibil

Cumpara

Lumea minunata a cartilor nu va avea niciodata sfarsit. O lume imaginara minunata cu personaje simpatice si taramuri unice care pot fi gasite si traite cu adevarat doar intr-un singur loc si anume in povestile fascinante ale copiilor.

Pentru ca dorim ceea ce este mai bun pentru copilasii tai, iti oferim cele mai interesante carti de basme de la cele clasice pana la povesti unice cu ilustratii vesele si coperti rezistente.

Povestile pentru copii sunt esentiale in educarea si in dezvoltarea imaginatiei acestora. Cartile cu basme sunt taramuri pline de farmec atat pentru copilul care citeste cat si pentru copiii care inca nu cunosc misterul literelor si care asculta curiosi cum acestea sunt citite de catre persoanele mai mari.

Cartile cu basme pe care cu mare drag ti le punem la dispozitie sunt ca un cufar magic care asteapta sa fie deschis. Atunci cand cei mici vor deschide aceste cufere frumoase vor gasi in ele lumi fantastice si pline de mister, povesti cu invataminte si animale care vorbesc, zane, printese si alte creaturi prietenoase.

Povestile au o influenta mare in dezvoltarea mentala, morala si fizica a celor mici. Cu ajutorul acestora ei vor avea incredere in propriile lor forte si vor rezolva mai usor unele situatii dificile pe care le vor intalni. Citirea povestilor de catre parinti copiilor mici va avea un mare impact asupra dezvoltarii vocabularului acestora.

Acestia vor trai cu intensitate povestile ce li se desfasoara chiar inaintea ochilor lor, ei vor simti parfumul imbietor al florilor sau briza marii ce le strabate usor fata din taramurile fermecate ale povestilor. Ei vor simti ca sunt camarazii de cruce ai eroilor care pornesc in cautarea comorilor sau prietene dragi ale printeselor de la curtea imparatului.

Povestile pentru copii au deseori o mica morala pe care cei mici le vor descoperi cu usurinta si datorita mesajului puternic din acestea ei isi vor corecta comportamentul. Ce minunat este cand copilul poate trage concluzii sau sfaturi intr-un mod atat de placut si sa invete lucruri importante in viata intr-un mod distractiv!

In interiorul magazinului nostru magic vei gasi cele mai frumoase povesti pentru copii cu personaje simpatice si prietenoase! Ofera si tu copilului tau o carte minunata cu povesti ce il va duce pe taramuri fantastice unde va face cunostinta cu o multime de personaje interesante si distractive.