Carti educative Exista 819 produse.

The Water-Babies / Copiii Apelor

4,73 lei
Disponibil

Cumpara

La Cafetiere / Cafetiera Le...

4,30 lei
Disponibil

Cumpara

The Friends Of The Friends /...

5,16 lei
Disponibil

Cumpara

The Happy Prince / Printul...

4,21 lei
Disponibil

Cumpara

The Boarded Window / Fereastra...

3,29 lei
Disponibil

Cumpara

The Real Thing / Un Lucru Autentic

5,16 lei
Disponibil

Cumpara

Cartile sunt comori nepretuite! Cartile educative au un rol foarte important in educatia copiilor inca de la varstele cele mai fragede ale acestora.

Cartile educative pentru copii sunt clasate pe categorii de varste si pe mai multe domenii de activitate. Printre cartile educative pe care le oferim atat copiilor scolari cat si prescolari se numara cartile de colorat, cartile ilustrate, cartile pentru invatarea literelor, numerelor, atlasele, enciclopediile din diferite domenii si dictionarele.

Cartile educative contribuie la dezvoltarea psihica a copiilor, a capacitatii de gandire, la dezvoltarea imaginatiei si in descoperirea lucrurilor noi.

Cartile educative pentru copiii prescolari sunt cartile de colorat, cartile ilustrate ce ii invata pe cei mici sa cunoasca mediul inconjurator, lumea minunata a animalelor si a tuturor vietuitoarelor, a universului, limbile straine ale mai multor popoare, istoria omenirii. Copii au posibilitatea de a patrunde in minunata lume a literelor si cifrelor, in cunoasterea altor civilizatii si a altor natiuni straine si in frumoasa lume a artei.

Ce minunat este modul in care cuvintele il pot transpune pe copilul curios in diferite timpuri ale istoriei si in diferite locuri. Cartile noastre educative ii vor deschide orizontul cunoasterii iar copiii vor putea afla o multime de lucruri interesante care ii vor fermeca. Datorita cartilor educative copilul va avea un mare interes si dorinta de a invata si o mare placere de a pasi in minunata lume a cartilor.

Pentru copiii scolari gama de carti educative este la fel de variata deoarece ei trebuie sa cunoasca cat mai multe lucruri noi din diferite domenii precum: matematica, fizica, chimia, arta, literatura, limbile straine, geografia, istoria, anatomia, biologia. Cartile educative sunt realizate pe mai multe domenii, astfel copiii se vor putea documenta cu usurinta din acestea si vor reusi sa acumuleze un bagaj mare de cunostinte intr-un mod foarte usor. Cartile noastre educative sunt realizate intr-un limbaj pe intelesul tuturor copiilor. Datorita minunatelor ilustratii ce se regasesc in cartile educative, copiii vor putea sa retina si sa inteleaga foarte usor informatiile noi.

In magazinul nostru online gama cartilor educative este foarte variata pentru toate categoriile de varsta. Micii cititori vor deveni mai inteligenti cu ajutorul acestor carti educative minunate ce asteapta sa fie explorate!

Exploreaza impreuna cu copiii tai taramurile fascinante ale cunoasterii!