Livrare oriunde in tara!
Coletele se vor livra prin intermediul companiei de curierat rapid TNT sau Posta Romana.
Livrare in maxim 36 de ore de la comanda ferma, in cazul in care materialele pentru cartile comandate nu sunt pe stoc livrarea se efectueaza in 72 ore.

Pot exista factori neprevazuti precum vremea nefavorabila, trafic deviat sau altele care poate impiedica curierul sa ajunga la dumneavoastra in timpul precizat. Din acest motiv recomandam depunerea comenzii cu cel putin 72 de ore inainte sa aveti nevoie de cartile personalizate.

Cele 36, respectiv 72 de ore se calculeaza de la confirmarea telefonica a comenzii. Dupa ce depuneti comanda folosind cosul de cumparaturi de pe site sau prin e-mail, veti fi contactat telefonic de unul din operatorii Servicii Clienti pentru a confirma comanda dumneavoastra.

Livrare Sambata. Datorita suprataxei percepute de curier, toate livrarile efectuate sambata sunt considerate in regim de urgenta si se percepe taxa pentru transport afisata in momentul lansarii comenzii plus eventuale tarife suplimentare percepute de curier. Acestea va vor fi comunicate de operatorii Servicii Clienti in cazul in care cereti acest serviciu.

Pentru a evita returul comenzii si pentru a va asigura ca primiti produsele comandate la timp, va rugam indicati toate datele referitoare la adresa unde doriti sa primiti comanda.

Daca adresa dvs. este alta decat cea la care doriti livrarea produselor va rugam sa specificati acest lucru in momentul lansarii comenzii. Produsele comandate de dvs. vor fi expediate prin curier, cu mentiunea sa fiti contactat telefonic inainte de livrare. In cazul in care nu veti fi gasit acasa, coletul poate fi predat persoanei pe care dvs. ati imputernicit-o sa preia coletul. In caz contrar va veti prezenta cat mai repede posibil la sediul curierului, conform datelor de avizare ale transportatorului.

Produsele din categoriile "carti copii" si "cadouri copii" vor fi livrate conform procedurii siteurilor care vand produsele respective.