Fiecare dintre noi isi doreste sa surprinda persoanele dragi cu un cadou special. Acesta este si cazul unui membru al echipei noastre, care fiind in cautarea cadoului ideal pentru nepoata sa, a gasit din pura intamplare un anunt despre o carte in care sarbatorita avea sa devina erou principal al povestii. Ideea originala l-a incantat si l-a determinat sa comande cartea respectiva. Deznodamantul a fost unul spectaculos, nu doar nepoata era fascinata de poveste ci si adultii din jurul ei........Se intampla in anul 2010, cand la aflarea intamplarii, am fost atat de entuziasmati, incat am si pus bazele proiectului nostru prin care urma sa facem fericiti atat de multi copii, deoarece ei sunt comoara noastra cea mai de pret.

Desi a pornit ca un simplu hobby de sezon pentru Sarbatorile de Iarna, dupa primul an am primit atatea incurajari, felicitari si multumiri incat am decis continuarea proiectului si in cursul anului.

De atunci, proiectul nostru este intr-o continua crestere, iar efortul si munca depusa sunt tot mai apreciate de micutii cititori, dovada fiind impresiile si multumirile venite din partea parintilor, rudelor, prietenilor acestora.

Cartile noastre au diferite tematici si reprezinta un cadou special pentru diferite evenimente, cum ar fi zi de nastere, Pasti, Craciun, Ziua Copilului, etc.

Scopul lor este de a invata copiii lucruri importante: igiena personala, reguli de circulatie, adevaratul sens al sarbatorilor, importanta educatiei, curajul, determinarea si multe alte valori necesare dezvoltarii optime a copiiilor.

O mare parte a cartilor personalizate se adreseaza micutilor cititori, insa oferim cateva povesti si adultilor, deoarece cateodata si noua ne place sa ne simtim copii. Astfel ziua Internationala a Femeii, nunta sau nasterea unui nou membru de familie, sunt un bun prilej de a oferi o carte personalizata persoanelor dragi din viata noastra.

Desi traim intr-o perioada dominata de tehnologie, suntem bucurosi de fiecare data cand un nou cititor ne trece pragul, deoarece acest fapt demonstreaza ca lectura inca este aproape de sufletul nostru.

Dragi cititori, va multumim pentru increderea acordata, gandurile frumoase si va invitam sa fiti alaturi de noi incontinuare pentru a ne bucura impreuna de aceste povesti educative.

Echipa Cartipovesti.ro